SİVAS KANGAL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Ücretli Öğretmenlik Başvuruları

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Ücretli Öğretmenlik Başvuruları

İlçemiz merkez ve köy okullarında görev yapan sınıf ve branş öğretmenlerimizden askere giden, ücretsiz izne ayrılan ve raporlu olanların yerine ile Bakanlığımızca öğretmen ataması yapılmayan okullardaki derslerin boş geçmemesi için, Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynaklarının Genel Müdürlüğünün Yönetici ve Öğretmenlerin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararının 9. maddesi doğrultusunda ders ücretli öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır.

 

        Görev almak isteyenlerin 01 Ağustos 2016 –09 Eylül 2016 tarihleri arasında ekteki matbu dilekçe örneğine uygun olarak hazırlanan dilekçe ve aşağıda istenen belgelerle birlikte Müdürlüğümüze şahsen başvurmaları gerekmektedir. Görevlendirmeler Bakanlığımızın atama kriterlerine göre alan bazlı  KPSS 10 ve KPSS 121 Puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.Önceki yıllarda görev alıp da görevi yarıda bırakanlar, puan üstünlüğü kapsamı dışnda tutulacaktır. Àyrıca  öğretmen istihdamında idarenin takdir hakkı saklıdır.

 

           Görev verilenlerden, verilen göreve gitmeyenler bu eğitim öğretim yılı içerisinde hakkını kullanmış sayılacak ve tekrar görev verilmeyecektir. Görevlendirmelerde görev alacak kişilere matbu dilekçede belirttikleri telefonlarına, telefon ile ulaşılacak olup, adreslerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

 

 

EK DERS KARŞILIĞI ÇALIŞTIRILACAKLARDAN İSTENİLECEK BELGELER

 

·            Dilekçe ( İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden elden veya Müdürlüğümüze ait resmi İnternet adresinde temin edilecektir. http://kangal.meb.gov.tr)

·            Diploma/Mezuniyet Belgesi/Çıkış Belgelerinin aslı gösterilmek kaydıyla fotokopisi

·            Diploma Denklik Belgesi (Yurtdışı Okullardan Mezun Olanlar İçin)

·            Varsa Orta Öğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans veya Pedagojik Formasyon Belgesi

·            Nüfus Cüzdan Fotokopisi.

·            2016 KPSS 10/ KPSS 121 Puan’ını gösteren belge

·            Dilekçeye eklenmek şartıyla şahsen başvuruda bulunulacaktır.

 

                Başvuru Formunu İndirmek İçin lütfen Tıklayınız

 

 

 

            Kamuoyuna duyurulur.

                                                         KANGAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Hükümet Konağı Kat 2 Kangal /SİVAS - 0346 457 14 14

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.