SİVAS KANGAL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 Güz Dönemi eTwinning Mesleki Gelişim Okulu Başlıyor

2017 Güz Dönemi eTwinning Mesleki Gelişim Okulu Başlıyor

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde 2009 yılından bu yana yürütülmekte olan eTwinning Faaliyeti, müfredat kapsamında herhangi bir konu üzerinde farklı Avrupa ülkelerindeki öğretmen ve öğrencilerin internet üzerinden çevrimiçi ortak projeler geliştirilmesini sağlayarak öğretmenler arasında bilgi, uygulama, elektronik içerik ve deneyimlerin bilişim teknolojilerinin kullanılarak paylaşılmasını ve yaygınlaştırılmasını hedefleyen bir uygulamadır.. eTwinning faaliyetinin öğretmenlere sağladığı güvenli sosyal ağ ortamında, 36 Avrupa ülkesinden yüz binlerce öğretmen ve okul kayıtlı bulunmaktadır.

eTwinning Faaliyeti, Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülmekte olan FATİH projesinin nihai hedeflerine ulaşmasına doğrudan katkı sağladığından, Faaliyetin yaygınlaştırılarak illerde gerçekleştirilen eTwinning projelerinin sayısının ve kalitesinin artırılması Genel Müdürlüğümüzün hedefleri arasındadır. 
eTwinning Projesi yapmaya istekli, mesleki gelişimine önem veren, eTwinning’e yeni başlayan veya tecrübeli öğretmen ve idarecilere yönelik olarak hazırlanan, canlı olarak yapılacak mesleki gelişim eğitimleri düzenlenecektir. Düzenlenecek eğitimler belirlenen tarihlerde (Her hafta pazartesi günü ) saat 16:30 da verilen linklere tıklanarak masa üstü bilgisayarlardan veya cep telefonlarından erişilebilinecektir. 
Mesleki gelişimine önem veren ve yeni konulardan haberdar olmak isteyen tüm eğitim gönüllerine eğitimler açıktır. 
Not: Eğitim linkine tıkladıktan sonra açılan pencereden gerçek adınız ve soyadınız ile kayıt olmanız gerekmektedir. Eğer bilgisayarınız veya cep telefonunuz uygulama ile uyumlu değil ise ufak bir eklenti yüklemeniz için yönlendirileceksiniz. 

Ayrıntılı bilgi için
https://goo.gl/eURg7n

Hükümet Konağı Kat 2 Kangal /SİVAS - 0346 457 14 14

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.